Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘AirPods Studio is de naam van nieuwe hoofdtelefoon van Apple’

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2020, 9:28 CategorieHoofdtelefoons

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Apple momenteel achter de schermen aan een nieuwe hoofdtelefoon, de AirPods Studio. Het apparaat krijgt naar verluidt in de Verenigde Staten een prijskaartje van maar liefst 350 dollar.

AirPods Studio kost 350 dollar – gerucht

De verwachting is dat de hoofdtelefoon later dit jaar op de markt verschijnt, aldus analist Ming-Chi Kuo (die Apple nauwlettend in de gaten houdt) en bronnen van onder meer Bkoomberg. Het huidige gerucht is afkomstig van een bekende informatielekker op Twitter en YouTube. Mocht de man gelijk hebben en zowel de naam als prijs juist hebben, dan is het duidelijk dat Apple zich op dezelfde markt als onder meer Bose en Sony concentreert. Ook die bedrijven brengen namelijk high-end en dure hoofdtelefoons uit (die goed bevallen).

Verder is het opvallend dat Apple zich wil vasthouden aan de naam AirPods. De AirPods Studio is namelijk geen set oordoppen, maar echt een hoofdtelefoon met schelpen voor over je oren (naar verluidt). Het zorgt er wel voor dat er niets misgaat met de Beats-lijn, die Apple ook nog in handen heeft. Zo blijven beide productgroepen van elkaar gescheiden. Ondertussen is het nu wachten op Apple. Het bedrijf heeft namelijk nog geen plannen naar buiten gebracht over een hoofdtelefoon. Op geruchten wordt niet gereageerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.