Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One krijgt dashboardupdate met versimpeld menu en meer

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2020, 8:54 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf begonnen is met het uitrollen van de aprilupdate voor het dashboard van de Xbox One. De update brengt onder meer een versimpelde interface voor het menu met zich mee. In totaal mag je 850 MB downloaden.

Nieuwe dashboardupdate voor Xbox One

De update brengt een aantal nieuwe dingen met zich mee, waaronder een Surprise Me!-knop. Met die knop kun je de Xbox One laten bepalen welke game je nu gaat spelen, aan de hand van een aantal ingestelde eisen. Nu je wat vaker binnen zit en misschien ook niet meer weet wat je wil spelen, kan dit een leuke middag opleveren als je een verrassend spel in je eigen bibliotheek tegenkomt. Daarnaast heeft Microsoft enkele veranderingen doorgevoerd aan gamestreamingdienst Mixer. Die dienst is exclusief op platformen van Microsoft beschikbaar.

Zo kun je nu emotes en abonnementenbadges zien in de chat. Je Ember-berichten krijgen eveneens de aandacht die ze verdienen, zo belooft Microsoft. Verder kun je de menuknop op je Xbox One-controller gebruiken voor het aanpassen van de streamkwaliteit en meer. Ook moet de interface van de console nu flink versimpeld zijn. De tab die nu in het midden staat, staat straks aan het begin. En je parties, berichten en uitnodigingen staan allemaal onder één tab. Er zijn nu in totaal vijf tabs. De update komt nu naar iedereen.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.