Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update voor Nintendo Switch lost een irritant probleem op

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2020, 9:38 CategorieGaming

Er is vanaf nu een gloednieuwe software-update beschikbaar voor de Nintendo Switch, die een irritant probleem oplost. Versie 10.0 van het besturingssysteem geeft ons eindelijk de mogelijkheid opgeslagen content van het interne geheugen naar een micro-sd-kaart te verplaatsen.

Download de update voor de Nintendo Switch

Dat heeft Nintendo maandagnacht bekendgemaakt. De update is nu beschikbaar voor iedereen (wij hebben hem vanochtend ook al kunnen downloaden). Ondersteuning voor de micro-sd-kaart is er al vanaf het begin en games opslaan op het kaartje is heel fijn, maar het feit dat je de spellen en opgeslagen gegevens niet kon overhevelen was toch wel irritant. Maar daar is nu dus verandering in gekomen. Zodra je de update gedownload hebt en naar de datamanagement gaat, zie je de optie meteen in beeld staan.

Echter, er staat wel een kanttekening naast. Je kunt namelijk niet letterlijk alles overhevelen. Je gamesaves en updategegevens blijven in het interne geheugen staan, ook al staat de rest van je gamedata nu op de micro-sd-kaart. Gelukkig neemt die data weinig ruimte in beslag, maar het blijft toch wel een heikel punt zo. Verder kun je nu zelf de knoppenindeling aanpassen op de controller en zijn er extra iconen beschikbaar gesteld voor je profiel, die helemaal in het teken staan van de populaire game Animal Crossing: New Horizons.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.