Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony geeft twee PlayStation 4-games weg: dit zijn ze

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2020, 9:12 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat eigenaars van een PlayStation 4 vanaf morgen twee gratis games kunnen downloaden voor de PlayStation 4. Dat kan vanaf 2 uur vannacht. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de spellen op te zoeken in de digitale winkel van de spelcomputer.

Twee gratis PlayStation 4-games

Aangezien de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 nog altijd van kracht zijn, doen we er goed aan thuis te blijven. Verschillende videostreamingdiensten – waaronder Amazon Prime Video, Apple TV+ en Pathé Thuis – bieden daarom nu gratis content aan. Sony doet hier nu ook aan mij met het Stay at Home-initiatief. Daardoor kunnen gamers met een PlayStation 4 vanaf vannacht 2 uur twee gratis games downloaden. Dat zijn The Nathan Drake Collection (drie games in één!) en het prachtige avontuur Journey.

Toegegeven, als je een PlayStation 4 hebt staan, dan is de kans heel groot dat je deze twee games al hebt. Dan heb je gelukkig al kunnen genieten van beide spellen, dus dan is er nog niets verloren gegaan. Voor iedereen die de spellen nog niet heeft: we wensen jullie veel plezier. Daar waar The Nathan Drake Collection uren aan actie en avontuur aanbiedt (denk aan een combinatie van Tomb Raider en Indiana Jones), kan Journey juist voor rust en ruimte in je hoofd zorgen. Je hebt hiervoor géén PlayStation Plus-abonnement nodig.

Wil je ondertussen weten welke games je nog meer zou kunnen spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.  • Delen:

Reacties

  1. Carol
    16 april, 2020 om 0:44

    Ps4 ik.zie de gilms die u vermeld niet als gratis te downloaden staan hoor. Gewoon voor betalen. Geen idee hoe u aan die info komt. Jammer maar niet waat

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.