Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Science-fictionserie Westworld krijgt vierde seizoen van HBO

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2020, 9:23 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft aangekondigd dat de populaire science-fiction- en westernserie Westworld een vierde seizoen krijgt. Op moment van schrijven is niet bekend wanneer dit vierde seizoen verschijnt, maar waarschijnlijk moeten we er minstens nog een jaar op wachten.

Westworld krijgt vierde seizoen

Als we moeten afgaan op voorgaande seizoenen, dan duurt het waarschijnlijk iets langer dan een jaar voordat we het vierde seizoen te zien krijgen. Waarschijnlijk duurt het eerder anderhalf jaar en dan nemen we de aanhoudende crisis met betrekking tot het verspreidende virus niet eens mee in die schatting. Desondanks is het voor kijkers toch enorm fijn om te weten dat er een vierde seizoen komt en dat de gewelddadige verhalen vanuit het park (en daarbuiten) vroeg of laat voortgezet worden.

Het derde seizoen van Westworld ging een andere richting in dat de eerste twee seizoenen. Daar waar de eerste seizoenen zich richtte op gebeurtenissen in het park, verplaatst het derde seizoen de actie buiten het park. De rebellerende robots doen er alles aan om de mensheid uit te schakelen en daarvoor moeten ze zich wel buiten het park begeven. Of het door de nieuwe richting komt of niet, helaas is het aantal kijkers sterk gedaald sinds het tweede seizoen. Sinds de premiere van seizoen twee zijn er 57 procent minder kijkers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.