Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Orange is the New Black-makers werken aan serie over sociale afstand

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2020, 9:21 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft aangekondigd dat de makers van Orange is the New Black werken aan een nieuwe serie over sociale afstand. De serie heet Social Distance en wordt op afstand gemaakt. De cast van Social Distance werkt vanuit huis en filmt zichzelf. De productie gebeurt ook op een andere locatie.

Sociale afstand als middelpunt van Netflix-serie

Onder meer Jenji Kohan (verantwoordelijk voor Orange is the New Black en Weeds) is executive producers van de serie, evenals Tara Herrmann, Blake McCormick, Diego Velasco en Hilary Weisman Graham. Velasco, die tevens een aflevering van Orange is the New Black regisseerde, is de regisseur van de serie over sociale afstand. Graham, die schreef voor die serie, zal nu de leiding nemen over het nieuwe project. Social Distance wordt een anthology series: dat houdt in dat elke aflevering een nieuw verhaal is.

De huidige situatie, waarin we nog steeds te maken hebben met de verspreiding van het virus, is natuurlijk een perfecte basis voor storytelling. Door de sociale afstand hunkeren veel mensen naar menselijk contact. Social Distance zal ideeën gaan uitwerken die laten zien hoe we momenteel allemaal alleen leven, maar dan wel gezamenlijk. Waarschijnlijk krijgen we daarom straks allerlei persoonlijke, emotionele, unieke en vooral menselijke verhalen voorgeschoteld. Wanneer de serie arriveert, is niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.