Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Productie Nvidia Shield TV Pro (2019) niet stopgezet, trekt nu weer aan

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2020, 9:12 CategorieMediaspelers

De afgelopen maanden is de Nvidia Shield TV Pro slecht leverbaar geweest wegens aanhoudende productieproblemen. Maar als het goed is komt daar in de komende weken verandering in, aangezien de fabrikant heeft laten weten dat de productie van het model hervat wordt.

Leveringsproblemen Nvidia Shield TV Pro opgelost

Eind vorig jaar introduceerde Nvidia twee nieuwe Shield TV-modellen. Een goedkopere variant, waar je hier de review van leest, en een duurder model. Dat duurdere model, de Nvidia Shield TV Pro, heeft al maanden last van leveringsproblemen, waardoor het idee begon te leven dat de productie van de mediaspeler wellicht compleet was stilgelegd. Dat blijkt gelukkig niet het geval. Vanwege de aanhoudende verspreiding van het virus liep de productie tijdelijk vertraging op. Maar inmiddels is die hervat, aldus de fabrikant.

Dat laat Nvidia weten in een persbericht op zijn eigen website. Op moment van schrijven wordt er hard gewerkt aan nieuwe Nvidia Shield TV Pro-modellen, die kort daarna onderweg zijn naar partners over heel de wereld. Mocht je dus nog op zoek zijn naar de Pro-versie van 2019, dan kun je die binnen nu en twee maanden ongeveer verwachten. Dit is geen harde belofte, maar meer een tijdsspanne waar je rekening mee moet houden. Als je bij verschillende online winkels een seintje instelt voor de beschikbaarheid, dan ben je snel op de hoogte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.