Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix plaatst enkele documentaires gratis op YouTube

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2020, 9:21 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft enkele documentaires gratis op YouTube geplaatst. Je vindt de content door naar het officiële kanaal van het bedrijf te gaan. Je kunt onder meer Our Planet en Babies gratis bekijken. Je hebt hiervoor dus gene abonnement nodig op de videostreamingdienst.

Gratis Netflix-documentaires op YouTube

Normaliter is het zo dat Netflix leraren toestemming geeft voor het laten zien van documentaires in de klas. Aangezien scholen momenteel gesloten zijn en leraren toch soms willen dat studenten of scholieren bepaalde content te zien krijgen, heeft de videostreamingdienst besloten enkele documentaires gratis beschikbaar te maken. De video’s zijn nu te vinden op het YouTube-kanaal van het bedrijf. Zo kan een leerkracht toch de opdracht geven iets te bekijken, zonder zich zorgen te hoeven maken of een student of scholier dat wel kan of niet.

In totaal gaat het om tien documentaires. Hoewel het doel natuurlijk is om studenten en scholieren te voorzien van educatieve content, kunnen de thuisblijvers onder ons natuurlijk ook gewoon meekijken. De documentaires van Netflix die je kunt bekijken, zijn: 13th, Abstract, Babies, Chasing Coral, Explained, Knock Down the House, Our Planet, Period. End of a Sentence, The White Helmets en Zion. Mocht je toch nog op zoek zijn naar educatief materiaal, dan kun je terecht op de officiële blog van de videostreamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.