Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mogelijk nieuwe Sonos soundbar en subwoofer in aantocht

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2020, 10:02 CategorieLuidsprekers

Op 6 mei presenteert Sonos één of meerdere nieuwe producten, maar het bedrijf zelf wil nog maar weinig loslaten over wat we kunnen verwachten. Toch zijn er al wat aanwijzingen te vinden, en uit die aanwijzingen kunnen we halen dat Sonos mogelijk een nieuwe soundbar en subwoofer zal presenteren.

Momenteel heeft Sonos op de eigen (Nederlandse) website een aanbieding lopen waarbij 150 euro korting gegeven wordt op de Playbar en Sub. Deze aanbieding loopt op 5 mei af, de dag voordat de aankondiging van het nieuwe product gepland staan. In het verleden gebruikte Sonos een vergelijkbare aanpak waarmee ‘oude’ producten opgeruimd worden voordat nieuwe producten worden aangekondigd. En natuurlijk moet er ook in (online) winkels ruimte gemaakt worden voor de nieuwe producten.

Een nieuwe soundbar lijkt ook een logische stap, want de Playbar is alweer een paar jaar oud en moet het dus stellen zonder verschillende features waar concurrerende soundbars wel over beschikken. Denk hierbij aan de toevoeging van een microfoon waarmee spraakbediening gebruikt kan worden. Ook moet de Playbar het stellen zonder Apple’s AirPlay 2 en is er geen ondersteuning voor populaire audioformaten als Dolby Atmos en DTS:X. Of al deze features ook echt op het nieuwe product gaan verschijnen blijft afwachten. Op 6 mei weten we meer!

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  28 april, 2020 om 11:01

  Wat een lelijk gezicht deze foto met de soundbar boven je tv. En dan die witte er onder. Ik heb zelf een platte van Jef netjes in de tv aan de muur is bij mij een stuk mooier en netter.

  • Martijn Chel
   28 april, 2020 om 11:09

   lol, dit is de testopstelling van collega Jamie Frans. 😀 Dat was voor zijn vergelijk van beide modellen, en interieurdesign is daar geen onderdeel van. 😉

  • Jeroen
   28 april, 2020 om 21:42

   Wil je een sticker?

   • Jeroen
    28 april, 2020 om 21:43

    Ik bedoel Frans, wat een rare reactie…

   • Stefan
    29 april, 2020 om 17:38

    De Sonos Beam is de laatste tijd in prijs gestegen. Zal dat ook hiermee te maken hebben?

  • Tim
   29 april, 2020 om 19:11

   Frans is een serieuze blaaskaak van een omhooggevallen mongool.

   Jesus man

 2. Sander
  28 april, 2020 om 11:49

  Goed nieuws!
  Huidige Beam vind ik te klein en playbar te oud. Ik ben benieuwd waar ze mee komen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.