Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Justice League Dark-serie in ontwikkeling voor HBO Max

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2020, 9:41 CategorieStreamingdiensten

De nieuwe videostreamingdienst HBO Max is voornemens een serie over Justice League Dark te maken, geproduceerd door Bad Robot. Dat is het productiebedrijf van J. J. Abrams. Op moment van schrijven heeft WarnerMedia helaas nog geen details omtrent het project gegeven.

Justice League Dark-serie in ontwikkeling

Het enige dat we daadwerkelijk weten is dat de serie dus naar HBO Max komt. Die videostreamingdienst lanceert volgende maand in de Verenigde Staten, waar die 14,99 dollar per maand kost. Onduidelijk is nog wanneer die dienst naar Nederland komt. Justice League Dark haalt zijn inspiratie uit een comic book van DC Comics, die dezelfde naam draagt. De comic concentreert zich op personages met bovennatuurlijke krachten, zoals John Constantine, Swamp Thing en meer van zulk soort personages.

Verder is het nog niet duidelijk in hoeverre het project al van de grond gekomen is. Abrams, bekend van Cloverfield- en recente Star Wars- en Star Trek-films, zal met zijn productiebedrijf Bad Robot de leiding nemen over het project. Het is echter niet duidelijk of hij ook een duidelijke rol gaat spelen in de ontwikkeling van de Justice League Dark-serie. Verder werkt HBO Max momenteel nog aan andere projecten op basis van DC Comics-verhalen. Zo mogen we onder meer een gloednieuwe serie over The Green Lanturn verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.