Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gamestreamingdienst Geforce Now verliest wederom grote spelers

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2020, 9:28 CategorieGaming

Geforce Now, de gamestreamingdienst van fabrikant en ontwikkelaar Nvidia, verliest wederom grote spelers voor zijn dienst. In totaal gaat het om vier uitgevers wiens games niet meer te spelen zijn via de streamingdienst. Eén daarvan is Microsoft Game Studios.

Nog meer uitgevers voor Geforce Now

Geforce Now, de eens zo veelbelovende gamestreamingdienst van fabrikant en ontwikkelaar Nvidia, moet het wederom met minder partijen doen, ondanks het feit dat er ook gewoon nog speluitgevers bij komen. Het bedrijf achter populaire mediaspelers en grafische kaarten heeft onthuld dat bedrijven als Microsoft Game Studios, Codemasters, Klei en Warner Bros. Interactive hun spellen niet meer willen aanbieden via de streamingdienst. De spellen zijn nog tot 24 april te spelen, maar daarna zullen ze verdwijnen uit het aanbod.

Dit nieuws komt naar voren in hetzelfde bericht waarin aangegeven wordt dat speluitgevers als Bandai Namco, Bungie, Epic Games en Ubisoft hun games wél graag via Geforce Now willen aanbieden. Sinds februari bloedt de gamestreamingdienst helaas speluitgevers. Zo moeten we het ook al zonder 2K Games, Activision Blizzard en Bethesda doen. Ondertussen wordt het aanbod wel aangevuld met andere spellen, maar het is inmiddels duidelijk dat dit niet een soort ultieme standaard wordt voor gamestreaming.

  • Delen:

Reacties

  1. maarten
    21 april, 2020 om 9:53

    codemasters zal wel een exclusief contract hebben met Google stadia nu. Aangezien ook f1 2020 uitkomt op stadia.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.