Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #248

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe deel van Terrace House: Tokyo.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (deel drie)

Terrace House: Tokyo is een Japanse reality-tv-serie binnen de Terrace House-franchise. In de serie, die zich dit keer in Tokyo afspeelt, maken we kennis met zes vreemden: drie mannen en drie vrouwen. We zien we hoe ze elkaar leren kennen en hoe ze met elkaar aan het daten zijn. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden. De serie wordt geprezen voor het feit dat het reality-tv terugbrengt zonder allerlei drama eromheen. Veel kijkers vinden dat gebrek aan drama, een onderscheidend element, dan ook relaxend en verslavend.

Hi Score Girl (2018)

High Score Girl is een anime (Japanse tekenfilm), waarvan het eerste seizoen in 2018 verscheen. Het tweede seizoen staat vanaf deze week op op Netflix en is zin z’n geheel te bekijken. De serie speelt zich af in 1991, tijdens de hoogtijdagen van arcadekasten en -hallen. Een professionele videogamer worden is voor veel mensen een droom die te ver weg ligt, maar Haruo Yaguchi laat zich daardoor niet tegenhouden. Ondanks zijn ambities wordt hij wel finaal ingemaakt door Akira Oono, tijdens een potje Street Fighter 2.

The Secret Life of Pets (2016)

The Secret Life of Pets wordt in het Nederlands Huisdiergeheimen genoemd. In de film maken we kennis met hond Max, die een zorgeloos leven leidt. Zodra zijn baasje een andere hond mee naar huis neemt, Duke, zit er toch een smet op die ervaring. Wanneer beide honden ver van huis zijn, moeten ze elkaar accepteren en leren samenwerken. Onderweg komen ze in aanraking met een boos konijn en een leger in de steek gelaten huisdieren, die allemaal wraak willen nemen op hun oude baasjes. Dan beginnen de problemen pas echt…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.