Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #247

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vierde seizoen van La Casa de Papel.

La Casa de Papel (4 seizoenen)

Het langverwachte vierde seizoen van La Casa de Papel is vanaf deze week eindelijk beschikbaar op Netflix. De Spaanse serie leek na twee seizoenen een einde te kennen met de geslaagde bankroof. In het derde seizoen bleek echter dat de rode overalls en Dali-maskers opnieuw uit de kast gehaald kunnen worden. En dit vierde seizoen pakt lekker de draad op. Omdat de serie nu alleen door Netflix geproduceerd wordt, is er veel meer tijd en ruimte voor de creativiteit van de schrijvers. En dat is goed te zien aan dit seizoen.

How to Fix a Drugs Scandal (2020)

How to Fix a Drugs Scandal is een vierdelige documentaire op Netflix die in het teken staat van het grootste politieschandaal in Massachusetts. Het verhaal gaat over drugslabchemicus Sonja Farak. Ze raakte verslaafd aan de narcotica die ze eigenlijk moet testen. Omdat ze haar sporen wilde wissen, falsificeerde ze bergen aan resultaten waardoor ze de deur opende naar het terugdraaien van ongeldige veroordelingen. De regie is in handen van Erin Lee Carr, bekend van onder meer Mommy Dead and Dearest.

Pokémon the Series: Sun & Moon: Season 3: Sun & Moon

Voor de kinderen hebben we deze week ook een leuke aanbeveling (en misschien voor sommige, jonge ouders ook wel): het derde seizoen van Pokémon the Series: Sun and Moon. In de serie leren we Ash en zijn vrienden, samen met alle Pokémon, ietwat anders kennen, omdat er voor een nieuwe tekenstijl gekozen is. Ook is de toon veel minder serieus, waardoor de afleveringen geschikt zijn voor de wat jongere kijkers. Geen nood: Pikachu is nog altijd Pikachu, aangezien het koppige beest nog steeds weigert een dondersteen te gebruiken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.