Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canton lanceert nieuwe draadloze speakers en sounddeck

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2020, 9:31 CategorieLuidsprekers

Canton introduceert deze week drie nieuwe audioproducten. Het Duitse bedrijf komt met de Smart GLE 3 en Smart GLE 5 draadloze speakers en de Smart Sounddeck 100.

De Smart GLE 3 en Smart GLE 5 zijn actieve en ‘draadloze’ luidsprekers die in een stereo- of surround-opstelling gebruikt kunnen worden. De GLE 3 bestaat uit twee boekenplankluidsprekers  die gebruik maken van een tweeweg basreflex-systeem met elk een 350 Watt versterker aan boord.  De speakers kunnen audio draadloos via bluetooth afspelen, maar er is ook de mogelijkheid muziek via cinch, XLR, optisch of coaxiaal weer te geven. De Smart GLE 5 is een actieve centerluidspreker met een 2,5-weg basreflex-systeem en een versterker met een vermogen van 350 Watt. De nieuwe speakers kunnen volgens de Duitse fabrikant perfect gecombineerd worden met de eerder gelanceerde GLE 9 vloerstaande luidsprekers.

De Canton Smart Sounddeck 100 is een zogenaamde sounddeck (of soundbase) waarop een televisie geplaatst kan worden. Het is een alles-in-één speaker die volgens de Duitse fabrikant surround-effecten weer kan geven zonder het gebruik van extra speakers. De Smart Sounddeck 100  biedt ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS-HD Master Audio, komt met vier HDMI-poorten en biedt ondersteuning voor HDR.

De Canton Smart GLE 3 kost 1.250 euro per jaar, terwijl de Smart GLE 5 800 euro per stuk kost. De Smart Sounddeck 100 wordt verkocht voor 949 euro. Alle nieuwe producten moeten vanaf volgende maand te koop zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.