Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple’s over-ear-hoofdtelefoon krijgt verwisselbare hoofdband’

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2020, 0:08 CategorieHoofdtelefoons

De over-ear-hoofdtelefoon die Apple volgens geruchten dit jaar aankondigt, krijgt verwisselbare onderdelen. Experts zeggen dat je de oorkussens en de hoofdband kunt verwisselen, zodat je een andere stijl kunt laten zien.

Apple over-ear-hoofdtelefoon

Het gaat dan ook niet om een goedkope hoofdtelefoon. Zoals we eerder al schreven klinkt het in de wandelgangen dat Apple nog dit jaar met een luxe over-ear-hoofdtelefoon komt. Deze zou vergelijkbaar zijn met Bose 700. Bloomberg schrijft nu dat de hoofdband en oorkussens magnetisch vastklikken op de hoofdtelefoon. Dankzij dit modulaire design creëer je een andere look, bijvoorbeeld wanneer je gaat sporten.

Een andere mogelijkheid van deze hoofdtelefoon is dat er stembesturing op zit. Men doelt uiteraard op Apple’s eigen stemassistent Siri. Er wordt ook gesproken over ruisonderdrukking en besturing via aanraking. Het gaat dan waarschijnlijk om een apparaat in de hogere prijsklassen van hoofdtelefoons. Denk aan een prijs van rond de 350 euro.

Geen Beats meer

Apple’s nieuwe paradepaardje op audiogebied zou later dit jaar worden onthuld. Al is het de vraag of het coronavirus roet in het eten gooit. Eerder schreven we ook over dit gerucht in verband met nieuwe sport-AirPods van Apple. Klinkt als goed nieuws, maar betekent wellicht ook dat het Beats-merk officieel wordt uitgefaseerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.