Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple TV+ biedt enkele originele content gratis aan

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2020, 9:16 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft bekendgemaakt dat je vanaf vandaag gratis content kunt verwachten op de nieuwe videostreamingdienst Apple TV+. Eén van de meest interessante series van de dienst, The Morning Show, behoort helaas niet tot de selectie. Maar er is gelukkig genoeg.

Gratis content op Apple TV+

Thuiszitten is niet altijd een pretje, dus een beetje extra afleiding kan geen kwaad. Nadat eerder Pathé Thuis dagelijks gratis films aanbiedt, zien we nu ook dat Apple gratis content presenteert via Apple TV+. Iedereen die de app gedownload heeft kan vanaf vandaag een geselecteerde content bekijken, of je nu een abonnement hebt of niet. Denk dan aan The Elephant Queen, een documentaire over een vijftig jaar oude olifant en haar kudde. Of Little America, waar onder meer Kumail Nanjiani verantwoordelijk voor is.

Maar je hebt ook de keuze uit M. Night Shyamalans thriller Servant, Dickinson met Hailee Steinfeld in de hoofdrol en For All Mankind, een serie over de spacerace maar dan in een alternatieve tijdlijn. Voor kinderen staan Helpsters (van de makers van Sesamstraat), Ghostwriter en Snoopy in Space klaar. Shows als The Morning Show, See, Amazing Stories, The Banker, Mythic Quest, Hala en Oprah Talks behoren helaas niet tot de selectie. Desondanks is het toch fijn om Apple TV+ op deze manier nog te kunnen uitproberen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.