Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music-app beschikbaar op smart tv’s van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2020, 16:32 CategorieSmart tv's

Samsung heeft laten weten dat de app van de muziekstreamingdienst Apple Music vanaf nu beschikbaar is voor smart tv’s uit 2018, 2019 en 2020. Hierdoor is het vanaf nu ook mogelijk naar muziek en radiostations te luisteren die de dienst aanbiedt, evenals naar de muziekvideo’s te kijken.

Apple Music-app op Samsung-tv’s

De Apple Music-app is de komende drie maanden gratis uit te proberen op alle smart tv’s van Samsung uit 2018, 2019 en 2020. Met de app kun je kiezen uit meer dan zestig miljoen nummers. Zo heb je je favoriete nummers en afspeellijsten altijd bij de hand. Bovendien kun je met de applicatie muziek offline afspelen op tien verschillende apparaten tegelijkertijd. Het enige wat je hoeft te doen is de app van de dienst te downloaden van de Samsung TV App Store en een Apple-account aan te maken als je die nog niet hebt.

Met Apple Music breidt Samsung zijn contentaanbod verder uit. Vorig jaar stelde de fabrikant voor alle smart tv’s al de Apple TV-app en ondersteuning van Airplay 2 beschikbaar. Met de Apple TV-app kun je kiezen uit meer dan 100.000 films en series, waaronder ruim 500 titels in 4K HDR beeldkwaliteit. En met AirPlay 2 speel je moeiteloos video’s af op je smart tv van Samsung. De muziekstreamingdienst van Apple kost normaliter 9,99 euro per maand. Voor een gezinsabonnement betaal je 14,99 euro per maand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.