Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sennheiser presenteert Momentum True Wireless 2 oordopjes met ANC

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2020, 10:11 CategorieHoofdtelefoons

Sennheiser brengt een nieuwe versie van zijn Momentum True Wireless headphones uit. Het bedrijf komt met de Momentum True Wireless 2, voorzien van Active Noise Cancellation, verfijnde ergonomie en een langere batterijduur van 7 uur. De batterijduur kan worden verlengd tot maximaal 28 uur door de in-ears op te laden met de meegeleverde case.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

De nieuwe Momentum True Wireless 2 in-ears beschikken over 7-mm dynamische drivers. Deze moeten volgens het Duitse bedrijf zorgen voor diepe bassen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen. Het geluid is af te stemmen op persoonlijke voorkeuren dankzij de ingebouwde equalizer en de Smart Control-app van Sennheiser.

Active Noise Cancellation-functie (ANC) zorgt samen met de passieve ruisonderdrukkingstechnologie van de in-ears voor effectieve wering van verstorend geluid, zonder de geluidskwaliteit in gevaar te brengen. Als je toch meer van je omgeving wilt meekrijgen, kun je met de Transparent Hearing-functie met één aanraking geluid van buitenaf door laten klinken. Zo kun je gewoon een gesprek voeren zonder je oordoppen uit te hoeven doen.

De in-ears zijn 2 mm kleiner dan het vorige model en bieden daarmee volgens het bedrijf een nog betere pasvorm. De batterijduur is bijna verdubbeld tot 7 uur afspeeltijd en zelfs te verlengen tot 28 uur via de meegeleverde case. De Momentum True Wireless 2 laat zich bedienen met eenvoudige vingertoetsbediening. De knoppen stel je in op je eigen voorkeuren voor de besturing van audio, gesprekken of het activeren van spraakassistenten, zoals Google Assistant of Apple Siri. De Smart Pause-functie onderbreekt automatisch de track als je de oordoppen uitneemt en hervatten het nummer als je ze weer indoet.

Prijs en beschikbaarheid

De Sennheiser Momentum True Wireless 2 kost 299 euro en is vanaf april in het zwart beschikbaar. De witte variant zal op een later moment verkrijgbaar zijn.

Lees meer over alles dat je moet weten over draadloze koptelefoons en oordopjes.


€ 247,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 247,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 247,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.