Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Popcorn Time: de illegale videostreamingdienst is terug

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2020, 9:15 CategorieStreamingdiensten

Een paar jaar geleden verscheen en verdween de illegale videostreamingdienst Popcorn Time. En nu is die terug van weggeweest. De mensen achter de dienst hebben dat besloten, zodat de verspreiding van het coronavirus mogelijk beperkt kan blijven wanneer mensen thuis content bekijken.

Popcorn Time terug van weggeweest

Dat heeft Popcorn Time laten weten op Twitter. De videostreamingdienst kreeg in 2014 heel veel aandacht, van zowel pers als normale gebruikers. Mensen die gebruikmaakten van deze dienst wilde films zien die op dat moment nog alleen in de bioscopen draaiden. En anders waren ze wel op zoek naar films die op geen enkele streamingdienst stonden. De interface was bovendien veel beter dan allerlei andere alternatieven van dat moment. Dus het is niet vreemd dat de service heel snel, heel groot werd.

Bovendien hoeven gebruikers met Popcorn Time geen moeite meer te doen om films op te sporen en checken of de downloads wel legit zijn of niet. De dienst biedt alles netjes in een mooi, overzichtelijk pakket aan en maakt het proces veel gemakkelijker door films via streaming aan te bieden. Het is vergelijkbaar met legaal streamen. Maar het is nog steeds een illegale bezighoudt, omdat je content downloadt waar je nog steeds rechten voor nodig hebt. Je kunt nu onder meer Star Wars: The Rise of Skywalker kijken op de dienst.

 • Delen:

Reacties

 1. Arnoldicus
  18 maart, 2020 om 22:48

  Hoezo terug, kijk al jaren via popcorn.

 2. Krijn
  19 maart, 2020 om 21:49

  Waarom zet je dit in het nieuws!
  Ff opnieuw popcorn time bannen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.