Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLZIET lanceert applicatie voor Amazon Fire TV

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2020, 13:39 CategorieStreamingdiensten

Direct bij de lancering van de Nederlandse versie van de app store van Amazon voor Fire TV, zal de app van NLZIET beschikbaar zijn. De videostreamingdienst is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV.

NLZIET in app store van Amazon

Amazon’s digitale mediaspeler Fire TV is de afgelopen jaren al in diverse landen gelanceerd. De populaire mediaspeler dankt zijn populariteit onder meer aan de toegankelijke prijs, de toegevoegde afstandsbediening en toegankelijke app store. Daarmee concurreert het Amerikaanse concern met andere mediaspelers, waaronder Apple TV, Google Chromecast en Roku. Amazon heeft wereldwijd al meer dan 40 miljoen Fire TV-devices verkocht. En dat is reden genoeg om ook de app van NLZIET naar het platform te brengen.

Niels Baas, CEO van NLZIET, zegt in het persbericht: “We zijn continue bezig om het online televisiekijken nog toegankelijker te maken. Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we al eerder apps uit voor onder meer Apple TV, PlayStation 4 en Android TV. Tevens hebben we afgelopen jaar extra televisiezenders toegevoegd en de beeldkwaliteit verhoogd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement.” NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.