Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nee, de Xbox Series X verschijnt niet in november van dit jaar

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2020, 9:20 CategorieGaming

Heel even leek het erop dat de Xbox Series X in november van dit jaar zou verschijnen, maar hier hoef je niet op te rekenen. De informatie stond aanvankelijk op de officiële Microsoft-website, waardoor het nieuws voor waar werd aangenomen. Maar waar mensen werken…

Xbox Series X komt niet in november

Onlangs paste Microsoft de informatie omtrent de officiële releasedatum van de Xbox Series X aan op zijn eigen website. Daar waar voorheen werd gezegd dat de spelcomputer in december zou verschijnen (de Holiday 2020-periode), bleek nu ineens dat de release tijdens Thanksgiving zou plaatsvinden (een maand eerder, dus). De verandering werd doorgevoerd op enkele regionale websites, zoals de Indiase. Het leek al niet voor de hand liggend dat dit zou gebeuren en nu maakt Microsoft ook bekend dat het nieuws niet klopt.

In een reactie op Twitter heeft Xbox’ Larry Hryb namelijk weten dat het om een fout ging. En waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Vooralsnog staat de release van de Xbox Series X gepland voor december 2020. Een release tijdens Thanksgiving zou ook niet heel handig zijn geweest. Veel winkels zijn dan namelijk dicht, waardoor de Xbox niet gekocht kan worden. Bovendien was het zo dat de Amerikaanse website van Microsoft al die tijd nog steeds Holiday 2020 liet zien, terwijl alleen regionale websites dus wat anders meldden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.