Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marshall Uxbridge Voice ondersteunt Alexa en Airplay 2

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2020, 9:22 CategorieLuidsprekers

De Marshall Uxbridge Voice is de nieuwste bluetoothspeaker van fabrikant Zound Industries, die voor het eerst Airplay 2 ondersteunt. Daarnaast is er ondersteuning voor bluetooth en Spotify Connect en kun je de speaker aansturen met stemassistent Amazon Alexa.

Dit is de Marshall Uxbridge Voice

In tegenstelling tot de eerder gelanceerde bluetoothspeakers onder het merk Marshall, beschikt de Uxbridge Voice over enkele volumeknoppen bovenop het apparaat. Eerder zaten op die plekken knoppen die je veelal tegenkomt op gitaarversterkers. Met die knoppen bedien je het volume, de bas en de treble. Ook kun je de muziek afspelen en pauzeren en kun je heel snel de ingebouwde microfoon in- en uitschakelen. Dankzij Airplay 2 kun je de speaker ook in een multiroom setup gebruiken met andere speakers.

Vanaf 11 juni zal er ook ondersteuning zijn voor de Google Assistent, maar onduidelijk is of dit ook voor de Nederlandse markt geldt. Aangezien de stemassistent al jaren beschikbaar is in Nederland, zou het vreemd zijn als dit niet het geval is. Echter, je kunt hiervoor geen update downloaden, helaas. In plaats daarvan brengt Marshall een compleet nieuwe versie van de Uxbridge Voice op de markt, die alleen Google Assistent ondersteunt. Bij fabrikanten als Sonos kun je wel kiezen welke assistent je wil gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De Marshall Uxbridge Voice heeft een prijs van 199 euro en is vanaf 8 april beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.