Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #246

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Ozark.

Ozark (drie seizoenen)

Met de tagline ‘Geld kun je witwassen, maar je verleden niet’ stelde videostreamingdienst Netflix het eerste seizoen van Ozark aan ons voor een jaar geleden. In de serie, waarvan nu maar liefst twintig afleveringen van elk bijna een uur beschikbaar zijn, zien we acteur Jason Bateman (die we kennen van Arrested Development) de rol van een financieel adviseur spelen, die met zijn gezin verhuist van Chicago naar de Ozarks van Missouri. Daar moet hij binnen een jaar vijfhonderd miljoen dollar zien wit te wassen. Of dat gaat lukken, zie je in de serie.

Black Lightning (twee seizoenen, begin seizoen 3)

Ooit was Black Lightning een krachtige superheld waar de onderwereld van Metropolis, dezelfde stad waarin Superman actief is, rekening mee moesten houden. Maar de man achter het masker heeft zijn mantel opgehangen en zijn werk als superheld neergelegd. Totdat een situatie hem dwingt om terug te komen. De familie van Jefferson Pierce, nu rector en voormalig superheld, wordt bedreigd waardoor Pierce maar één optie heeft: zijn masker opdoen en zijn krachten benutten. Hoe hem dat verloopt zie je in de serie Black Lightning.

Suits (zeven seizoenen, begin seizoen 8)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. maarten
    28 maart, 2020 om 12:16

    Suits was toch wel klaar toen het prinsesje ging trouwen helaas. Tot daar was het een geweldige serie!
    Een spin-off hiervan is Pearson. Nog niet gezien maar mogelijk best leuk als je door de afleveringen heen bent.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.