Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #245

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de nieuwe serie Feel Good.

Feel Good (één seizoen)

Meestal wanneer een stand-up comedian een tv-serie krijgt of uitbrengt, dan komen er weinig verhalen in voor die de moeite waard zijn. Maar als dergelijke films en series ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat veel van deze comedians problemen hebben. De serie Feel Good is een serie over een stand-up comedian, maar dan met verhalen die mooi, interpersoonlijk en liefdevol zijn. In Feel Good op Netflix kom je daardoor zowel romantische als grappige verhalen tegen die wel degelijk de moeite waard zijn om te kijken.

The Platform

In een dystopische toekomst (hier mogelijk niet ver vandaan) waar voedsel schaars is kunnen mensen zich aanmelden voor The Pit. Dat is een verticale gevangenis onder de grond. Ben je eenmaal binnen, dan krijg je de tijd om aan je sociale positie te werken. In The Pit zijn er twee gevangeniscellen per verdieping, met in het midden een schacht waar voedsel doorheen gaat. In de muur zit een gat waardoor je dat eten pakken kunt. Mocht je niet tegen geweld en andere grafische beelden kunnen, dan kun je de film beter overslaan.

Dino Girl Gauko (één seizoen)

Omdat er hoogstwaarschijnlijk heel wat kinderen thuis zitten, hebben we deze week ook een Netflix-tip voor de kleine kijkers onder ons: Dino Girl Gauko. Gauko lijkt op het eerste gezicht op een normaal meisje, maar je komt er al gauw achter dat ze in een dinosaurus kan veranderen. Veel kijkers hebben al aangegeven dat het ook voor ouders leuk is om mee te kijken, omdat de basis van de serie natuurlijk behoorlijk absurd is. Verder komen er buitenaardse wezens, verschillende dieren en natuurlijk een robotleraar aan bod.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.