Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #244

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Élite.

Élite (drie seizoenen)

De Spaanse serie Élite vertelt een spannend verhaal tussen twee groepen mensen die al bestaan sinds het begin der tijden: arm versus rijk. Op de school Las Encinas zitten alleen maar rijke leerlingen. Maar wanneer drie arme leerlingen aankloppen, omdat hun oude school is verwoest door een aardbeving dan ontstaat er een heftige strijd tussen mensen die alles hebben en mensen die niets te verliezen hebben. Dit gesteggel eindigt met een moord. Wie de dader is? Dat weet niemand. Om het te achterhalen zul je de serie moeten kijken.

Dirty Money (twee seizoenen)

Dirty Money is een documentaireserie over zaken en verhalen die te maken hebben met geld en de manier waarop dat verdiend wordt. Meestal over de rug van andere mensen. De serie gaat in op schokkende besluiten en gebeurtenissen, maar portretteert bijvoorbeeld ook Donald Trump — want de huidige president van de Verenigde Staten was eigenlijk niet zo’n succesvolle zakenman als je misschien denkt. Het eerste seizoen had al toffe verhalen en dit twee seizoen doet daar niet voor onder. Zeker het kijken waar voor je blik op de wereld.

Lost Girls (2020)

Lost Girls is een Netflix Original-film gebaseerd op het gelijknamige boek van New York Magazine-journalist Robert Kolker. Kolker vertelt in zijn boek over de zoektocht naar de seriemoordenaar die op dat moment op de vlucht is in Long Island. De schrijver komt daardoor in aanraking met online escorts, die op dat moment ontzettend veel geld kunnen verdienen. Maar de gevaren zijn ook veel groter. In de film komen onopgeloste moorden aan bod, evenals de geheime kant van het internet en geheimen die iedereen wel heeft.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.