Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #243

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Paradise PD.

Paradise PD (twee seizoenen)

Aan animatieseries voor volwassenen is er tegenwoordig geen gebrek. In de wereld van The Simpsons, Family Guy en South Park is niet elke serie gelijk en sommige series moeten dan ook worden afgekapt, maar elke serie verdient wel een kans. Voor sommige series, zoals Disenchantment, pakt dat goed uit en de vraag is of Paradise PD het gaat overleven: maar inmiddels is hier seizoen twee. Een gedreven jonge agent sluit zich aan bij het chaotische landelijke politiekorps dat zijn vader leidt. Ze ruziën en snuiven hun weg door een grote drugszaak.

The Matrix Reloaded + The Matrix Revolutions

De eerste The Matrix-film stond al op Netflix en vanaf deze week kunnen we ook de twee vervolgen vinden op de populaire videostreamingdienst. Dat is niet geheel zonder reden. Er is namelijk een vernieuwde interesse in de franchise, aangezien er ondertussen gewerkt wordt aan een vierde deel. Wederom met Keanu Reeves in de hoofdrol. Hoewel fans van de films het tweede deel nog wel kunnen waarderen, heeft voor veel mensen deel drie roet in het eten gegooid — maar dan nog is het een goede popcornfilm, hoor.

Spider-Man: Far from Home (2019)

Ondanks het feit dat de concurrerende videostreamingdienst Disney+ lang en breed beschikbaar is in Nederland, heb je die streamingdienst niet nodig wanneer je Spider-Man: Far from Home wil checken. Die film staat namelijk vanaf begin deze maand op Netflix. In Spider-Man: Far from Home zien we dat Peter Parker afreist naar Europa voor een schoolreis en op mirakelleuze wijze verschijnt kort daarna Spider-Man ook ten tonele. Hoe dat toch komt, geen idee. Hij neemt het op tegen verschillende, elementaire vijanden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.