Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Free nu beschikbaar voor Teufel Streaming

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2020, 12:40 CategorieStreamingdiensten

Teufel heeft bekendgemaakt dat Spotify Free, de muziekstreamingdienst die gratis te gebruiken is, nu beschikbaar is voor Teufel Streaming. Met het Free-abonnement van de populaire streamingdienst kun je zonder te betalen luisteren naar nummers, cd’s en afspeellijsten.

Spotify Free voor Teufel Streaming

Het gaat dan ook alle Teufel-streamingspeakers met Raumfeld-technologie van de derde generatie. Met Spotify Free krijg je toegang tot de volledige catalogus van Spotify op shuffle, waardoor het nog eenvoudiger wordt om naar muziek, podcasts en meer audio-content te luisteren. Je hebt toegang tot vijftien gepersonaliseerde on-demand afspeellijsten, waaronder Discover Weekly, Release Radar en Daily Mix favorieten zoals RapCaviar, Viva Latino en meer. En tussendoor krijg je dan verschillende advertenties te horen.

Je bedient de muziek vanuit de Spotify-applicatie, middels Spotify Connect. Spotify Connect maakt het mogelijk om je favoriete muziek(genres) van deze wereldwijd populaire streamingdienst direct naar een smartspeaker te streamen. Wat tot voor kort dus slechts voor Spotify Premium-gebruikers beschikbaar was, is nu ook voor de ‘gratis’ versie van Spotify mogelijk. Of je nu betaalt voor de dienst of niet: als je Teufel-streamingspeakers met Raumfeld-technologie van de derde generatie in huis hebt staan, dan kun je muziek streamen.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter
  12 februari, 2020 om 15:07

  Werkt dit ook bij de Teufel3sixty dat je Spotify Free voortaan kunt gebruiken?

  • Spotify free?
   26 juli, 2020 om 11:18

   Spotify’s free werkt NIET op mijn stereo Cuba’s systeem. Krijg een melding ‘alleen premium’. Doe ik iets niet goed of schiet de voorlichting tekort?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.