Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch The Fives aangekondigd: actieve speakers met hdmi-ingang

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2020, 9:47 CategorieLuidsprekers

Klipsch heeft nieuwe speakers met een hdmi-ingang gepresenteerd. Het zijn actieve luidsprekers, genaamd Klipsch The Fives. De luidsprekerfabrikant zet de speakers in de markt als een alternatief voor de soundbar. Door die hdmi-poort kun je ze gemakkelijk aan een televisie koppelen.

Dit zijn Klipsch The Fives

Naast een hdmi-poort zijn er ook andere mogelijkheden waarmee je geluid door de speakers kunt krijgen, zowel bedraad als draadloos. De luidsprekers vallen binnen de Heritage Wireless-productlijn en komen naast The One, The Three en The Sixes te staan. Waarschijnlijk vallen Klipsch The Fives ergens qua formaat en geluid tussen The Three en The Sixes, maar dat zal moeten blijken uit onze eigen ervaringen. The Fives moeten in april verkrijgbaar zijn, maar een prijs is nog niet bekendgemaakt door de fabrikant.

Er zijn dus verschillende verbindingsmogelijkheden. Zo heb je toegang tot bluetooth, twee cinch-ingangen, een optische ingang, een usb-b-poort voor verbinding met een computer en dan nog de hdmi-arc-ingang (daardoor kun je de afstandsbediening van de televisie gebruiken voor het bedienen van het volume van de speakers). De Klipsch The Fives lijkt op het eerste gezicht een prima alternatief te zijn voor mensen die wel een mooi geluid uit hun tv willen, maar een soundbar niet mooi vinden en een receiver te veel werk vinden opleveren.


€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.