Eerste blik op Marvel-series die naar Disney+ komen

03 februari 2020 1 Minuut 2 Reacties
wandavision-disney-plus-marvel

Marvel heeft tijdens de Super Bowl de eerste beelden getoond van drie aankomende series die later op Disney+ gaan verschijnen. Het gaat om Falcon and Winter Soldier, Loki en WandaVision, die dit en volgend jaar naar de videostreamingdienst komen.

Marvel-series op Disney+

Tot op heden was er van geen enkele serie veel beeldmateriaal beschikbaar. Alle series zijn onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en houden rekening met wat er in de films gebeurd is, terwijl de films nu ook rekening met de series houden. In Falcon and the Winter Soldier zien we acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan wederom in de huid kruipen van respectievelijk Falcon en The Winter Soldier. Ook zien we een glimp van de terugkeer van Zemo, een vijand die we voor het laatst zagen in Captain American: Civil War.

Ook zien we beelden van WandaVision. Daarin zien we Elizabeth Olsens Wanda Maximoff en Paul Bettany’s Vision in een soort onwerkelijke sitcom door de jaren heen. Voor de kijkers die geen stripboeken volgen zal het een beetje vreemd ogen allemaal, maar er zit een logische gedachte achter. Acteur Tom Hiddleston sluit het rijtje af. Hij speelt wederom Loki. Althans, de versie van de god die we voor het laatst in Avengers: Endgame zagen. De eerste twee series komen dit jaar uit; Loki moet in 2021 gaan verschijnen.

Reacties (2)