Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste blik op Marvel-series die naar Disney+ komen

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2020, 9:35 CategorieStreamingdiensten

Marvel heeft tijdens de Super Bowl de eerste beelden getoond van drie aankomende series die later op Disney+ gaan verschijnen. Het gaat om Falcon and Winter Soldier, Loki en WandaVision, die dit en volgend jaar naar de videostreamingdienst komen.

Marvel-series op Disney+

Tot op heden was er van geen enkele serie veel beeldmateriaal beschikbaar. Alle series zijn onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en houden rekening met wat er in de films gebeurd is, terwijl de films nu ook rekening met de series houden. In Falcon and the Winter Soldier zien we acteurs Anthony Mackie en Sebastian Stan wederom in de huid kruipen van respectievelijk Falcon en The Winter Soldier. Ook zien we een glimp van de terugkeer van Zemo, een vijand die we voor het laatst zagen in Captain American: Civil War.

Ook zien we beelden van WandaVision. Daarin zien we Elizabeth Olsens Wanda Maximoff en Paul Bettany’s Vision in een soort onwerkelijke sitcom door de jaren heen. Voor de kijkers die geen stripboeken volgen zal het een beetje vreemd ogen allemaal, maar er zit een logische gedachte achter. Acteur Tom Hiddleston sluit het rijtje af. Hij speelt wederom Loki. Althans, de versie van de god die we voor het laatst in Avengers: Endgame zagen. De eerste twee series komen dit jaar uit; Loki moet in 2021 gaan verschijnen.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  03 februari, 2020 om 18:23

  Blijft een kinder kanaal

  • DAVI
   03 februari, 2020 om 20:12

   De professionele chagrijnige azijnzeiker Frans meld zich alweer. Bedankt voor je geweldige bijdrage aan dit artikel, ga nu maar weer Astro TV op Net 5 kijken. Echt een kanaal voor jou, dan kan de rest het even over de nieuwe serie hebben…

   Maar deze gaan we natuurlijk kijken, ben benieuwd! Denk wel dat ik wacht totdat alle afleveringen er op staan. Als er weer iedere week een aflevering op komt gaat het mij te langzaam.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.