Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #242

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2020, 14:45 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Better Call Saul.

Better Call Saul (vijf seizoenen)

Wellicht ken je Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk, als de louche advocaat uit de serie Breaking Bad. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkt. De eerste vier seizoenen waren eerder op Netflix te zien en seizoen vijf is deze week van start gegaan, nu de eerste aflevering is gelanceerd. De volgende aflevering verschijnt over een week. In Better Call Saul zien we hoe erg het een gedreven advocaat tegen kan zitten in het leven, terwijl hij zijn hoofd boven water probeert te houden.

Queen Sono (één seizoen)

Queen Sono is een Zuid-Afrikaanse serie die vanaf vandaag exclusief bij Netflix te bekijken is. Dit is de eerste Netflix Original-serie die vanuit Afrika komt, dus het was ook wel tijd dat de videostreamingdienst een dergelijke serie uitbrengt. In Queen Sono maken we kennis met een geheim agente die criminele organisaties onderzoekt en tot val brengt, terwijl ze ondertussen de problemen in haar eigen leven in bedwang probeert te houden. Onder meer Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele en Chi Mhende spelen mee in de serie.

The Endless Trench (2019)

The Endless Trench, ook wel La trinchera infinita genoemd, is een Spaanse, historische dramafilm, geregisseerd door Jon Garaño, Aitor Arregi en Jose Mari Goenaga. In de film maken we kennis met Higinio en Rosa, die nog maar net getrouwd zijn. Ze krijgen te maken met de Spaanse Burgeroorlog, wat grote gevolgen kan hebben voor Higinio. Daarom besluit hij zich te verstoppen in een gat onder zijn eigen huis, zodat hij zich daar kan verstoppen. Uit angst om ontdekt te worden, wordt het koppel gedwongen afgezonderd te leven.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.