Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #241

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Gentefied.

Gentefied (één seizoen)

Heeft de serie One Day at a Time een leegte bij je achterhalen nadat Netflix de serie annuleerde? Geen nood, dan kun je mogelijk terecht bij de Latijns-Amerikaanse serie Gentefied, die geproduceerd is door Ugly Betty-actrice America Ferrera. Gentefied is een komische dramaserie die gebaseerd is op de gelijknamige webserie die al in 2017 verscheen en gaat over drie jonge Amerikanen met een Mexicaanse achtergrond. Ze geloven dat ze hun dromen in Los Angeles kunnen waarmaken, maar daar worden wat kanttekeningen bij geschreven.

Man in Black International (2019)

Man in Black International mag dan misschien niet zo goed zijn als de originele films, het is wel een science-fiction komedie die er een extra schepje bovenop doet als het om flauwe humor gaat — maar dat moet dan net wel je ding zijn, natuurlijk. In de film komen we onder meer Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Laurent en Larry Bourgeois tegen. Hemsworth en Thompson krijgen de taak de aarde te beschermen zoals we eerder al Will Smith en Tommy Lee Jones hebben zien doen.

After (2019)

De film After uit 2019, die gebaseerd is op het boek van Anna Todd uit 2014, volgt het verhaal van Tessa, gespeeld door Josephine Langford. Ze is een toegewijde student, een behulpzame dochter en een betrouwbare vriendin. Ondertussen begint ze aan haar eerste semester op de universiteit, terwijl ze barst van de ambitie. Haar beschermde wereld opent zich wanneer ze de mysterieuze man Hardin Scott ontmoet. Hij is een rebel die haar vraagtekens laat zetten bij alles dat ze wist over en wilde van het leven. Haar wereld staat op z’n kop.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Gideon
    24 februari, 2020 om 9:59

    Dit gebeurt wel vaker, dan zie ik een aankondiging van een nieuwe titel maar ik kan deze niet afspelen aangezien deze niet te vinden is op Netflix. Terwijl ik het meest uitgebreide 4k abo heb.

    Kan het zijn dat de aankondigingen niet direct zichtbaar in Nederland zijn?

    Mvg

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.