Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #240

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer meer van To All The Boys: P.S. I Still Love You.

To All The Boys: P.S. I Still Love You (2020)

In 2018 verscheen de film To All the Boys I’ve Loved Before op Netflix en dat bleek al snel een gigantische hit te zijn op de videostreamingdienst. Daarom is er nu een tweede deel van verschenen, die eveneens gebaseerd is op de boeken van Jenny Han. In de nieuwe film, To All The Boys: P.S. I Still Love You, hebben hoofdrolspelers Lara en Peter een echte relatie. Maar die relatie komt in gevaar wanneer John op de stoep staat. Dat is één van de mannen die ook een liefdesbrief kreeg in de eerste film…

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

De film Eternal Sunshine of the Spotless Mind is net zo bijzonder als de naam van de cultfilm. Het is namelijk een romantische sciencefictionfilm, uit 2004, waarin Clementine (gespeeld door Kate Winslet) haar herinneringen aan haar vriend Joel (gespeeld door Jim Carry) wist. Joel wil dat aanvankelijk ook, maar hij komt er al snel achter dat zijn liefde voor haar maar niet weggaat. En dat vormt op een gegeven moment een probleem voor hem, aangezien de procedure van het vergeten al in gang gezet is.

Ready Player One (2018)

Dan hebben we nog een toffe sciencefictionfilm die je dit weekend kunt bekijken op Netflix: Ready Player One. Dit is een film van Steven Spielberg, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Ernest Cline. De film speelt zich af in een dystoptische toekomst, in het jaar 2045. Een groot deel van de wereldbevolking leeft in armoede en honger en besluit het betere leven op te zoeken in de digitale omgeving Oasis. Dat is een online game waarin al snel een zoektocht plaatsvindt naar de nalatenschap van dienst ontwikkelaar, die onlangs overleden is.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.