Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen introduceert derde generatie Beoplay E8 draadloze oortjes

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2020, 0:16 CategorieHoofdtelefoons

Bang & Olufsen komt met een nieuw product in hun familie van draagbare audio. Het Deense bedrijf introduceert namelijk alweer de derde generatie van de Beoplay E8 draadloze oordopjes.

Kleiner maar krachtiger

De oordopjes moeten elk zo’n 17 procent kleiner zijn dan bij de E8 2.0, de versie die vorig jaar uitkwam. In combinatie met een gewicht van slechts 5,8 gram zouden ze comfortabeler moeten zijn en beter geschikt voor mensen met kleine oren. Beide oortjes beschikken nu over twee microfoons waardoor ze beter reageren op de stem van de drager. Ook kan de noise cancelling-functie met een tik op het oortje aan- en uitgezet worden. Door meer lucht toe te laten tot de akoestische kamers zouden de drivers een sterkere en meer zuivere bas kunnen voortbrengen. Het geluid kan middels de Beoplay app naar eigen smaak aangepast worden door met de ToneTouch functie te spelen.

De oortjes moeten op één lading zeven uur meegaan en kunnen in het meegeleverde lederen oplaadstation vier keer volledig opgeladen worden. Het station zelf zou in twee uur opgeladen moeten zijn en dat kan ook draadloos. Alle gangbare audioformaten worden ondersteund en zoals gebruikelijk is voor B&O zal het apparaat geen budgetmodel zijn. Voor zo’n 350 euro is de Beoplay E8 Gen 3 van jou.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.