Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio Pro A26 en A36: stereo-speakers met multiroom

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2020, 10:32 CategorieLuidsprekers

Als je op zoek bent naar een alles-in-één-systeem dat zowel op stereogebied als op het gebied van multiroom opties biedt is dan heeft Audio Pro twee nieuwe modellen die interessant zijn: de Audio Pro A26 en A36.

Audio Pro A26 en A36

De Audio Pro A26 en A36 zijn in de basis stereo-speakers, maar dan uitgerust met een eigen versterker (actief dus) en uitgerust met multiroom-opties. Je hebt dus geen extra receiver of versterker nodig, stuurt de speakers aan middels de app of je sluit ze direct aan op je televisie en bedient ze met de afstandsbediening van je tv.

De A36 is de vloerstaande variant van de Zweedse fabrikant, terwijl de A26 boekenplankmodellen zijn. Beiden zijn voorzien van een strak design, met een witte of zwarte afwerking, en bieden een vermogen van 150 Watt. De A36 is voorzien van twee 4,5-inch drivers, terwijl de A26 één 4,5-inch driver heeft. Je kunt muziek streamen middels bluetooth aptX of WiFi, en de aansturing vindt plaats via de Audio Pro Control-app. Natuurlijk kun je ook andere multiroom-speakers uit de line-up van Audio Pro koppelen zodat je muziek door het hele huis kunt weergeven.

Daarnaast beschikken de speakers over een HDMI ARC-poort waardoor je eenvoudig het geluid van je televisie via de speakers kunt weergeven. Ook is er een 3.5mm-poort en een optische aansluiting aanwezig voor het aansluiten van andere bronnen. Beide luidsprekers worden met een afstandsbediening geleverd. Deze is voorzien van vijf preset-knoppen waarmee je direct een radiostation of een Spotify afspeellijst kunt starten.

De Audio Pro A26 en A36 kunnen gekocht worden voor een prijs van respectievelijk 849 euro en 549 euro.


€ 849,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 849,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.