Anthony Mackie te zien in trailer van tweede seizoen Altered Carbon

05 februari 2020 1 Minuut 0 Reacties
altered-carbon-seizoen-2

Netflix is eindelijk bereid om iets meer van het tweede seizoen van Altered Carbon te laten zien in een korte trailer. In de korte video zien we acteur Anthony Mackie ls de nieuwe 're-sleeve' van Takeshi Kovacs, die in het eerste seizoen door Joel Kinnaman gespeeld werd.

Seizoen 2 van Altered Carbon

In de trailer zien we dat een nieuw lichaam van Kovacs zijn situatie er niet bepaald gemakkelijker op maakt. Hij raakt namelijk verwikkeld in een spookverhaal. En het risico bestaat dat hij dan zelf in een spook kan veranderen, als hij niet oplet. Het nieuwe seizoen van de sci-fi-serie zal vanaf 27 februari te zien zijn bij videostreamingdienst Netflix. Fans van de serie hebben ondertussen voor heel wat hype en enthousiasme gezorgd, mede doordat er een wachtperiode van twee jaar was. Het eerste seizoen verscheen namelijk in 2018.

Waarschijnlijk is dit wel de meest zware sci-fi-serie die Netflix produceert en uitbrengt. De videostreamingdienst heeft natuurlijk ook een serie als Lost in Space, maar dat is wat lichter als je die naar Altered Carbon neerlegt. Desondanks wordt het de serie niet gemakkelijk gemaakt, aangezien er hevige concurrentie is. Amazon heeft bijvoorbeeld The Expanse, een sci-fi-serie die er nog een schepje bovenop doet. Mocht Netflix meer met sci-fi willen gaan of blijven doen, dan moet dit nieuwe seizoen wel voor een groot succes zorgen.

Reacties (0)