Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix wordt weer duurder voor abonnees in België

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2020, 14:02 CategorieStreamingdiensten

Woon je in België en maak je gebruik van Netflix? Dan kun je binnenkort weer een prijsverhoging verwachten. De streamingdienst verhoogt namelijk de prijzen van het Standaard- en Premium-abonnement.

Netflix verhoogt in België per direct de prijzen van zijn abonnementen. Dit heeft volgens de dienst zelf te maken met de investeringen die gedaan worden in onder meer Belgische series. Zo werkt Netflix aan de Belgische film Into The Night en een tweede seizoen van de serie Undercover.

Nieuwe klanten merken het direct. Voor deze groep worden de prijzen voor de Standaard- en Premium-abonnementen meteen verhoogd met respectievelijk 1 euro en 2 euro. Voor bestaande klanten zal de prijsverhoging ergens in de komende maanden doorgevoerd worden. Netflix zal voordat de wijzigingen doorgevoerd worden bestaande klanten per mail op de hoogte stellen. De prijs van het Basic-abonnement blijft met 7,99 euro per maand ongewijzigd, zowel voor nieuwe als voor bestaande abonnees.

Of de prijzen van Netflix ook in Nederland verhoogd gaan worden is vooralsnog niet duidelijk. Op dit moment zijn de prijzen in ieder geval onveranderd.

Netflix België Oude prijs Nieuwe prijs
Basic 7,99 euro per maand 7,99 euro per maand
Standaard 10,99 euro per maand 11,99 euro per maand
Premium 13,99 euro per maand 15,99 euro per maand
 • Delen:

Reacties

 1. Daan
  17 januari, 2020 om 12:52

  Dan zal dit binnen kort ook wel in NL zijn. Wij hebben ons dan ook voorgenomen als de prijs omhoog gaat dan vliegt Netflix abonnement de deur uit.

  • DAVI
   24 januari, 2020 om 23:32

   Geloof je het zelf? Zodra er weer een serie op Netflix staat die je wilt kijken ben je weer abonnee. Als je het niet voor die tijd al gaat missen.

   • Daan
    28 januari, 2020 om 10:17

    Ja dat geloven wij zelf. Kan heel goed zonder. Sterker nog het is al de deur uit.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.