Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NAD lanceert M33 geïntegreerde versterker met BluOS en streaming-functies

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2020, 14:37 CategorieReceivers

NAD heeft tijdens de CES 2020 in Las Vegas de M33 aangekondigd. Deze compacte geïntegreerde versterker beschikt over een touchscreen, BluOS en toegang tot diverse streamingdiensten.

NAD M33 met BluOS

De NAD M33 is een tweekanaals versterker, voorzien een vermogen van Watt 200 en uitgerust met diverse analoge en digitale aansluitingen. Het is echter niet alleen een versterker; je zou het bijna een receiver kunnen noemen. De M33 beschikt namelijk over BluOS, waarmee je eenvoudig muziek in meerdere ruimten kunt streamen, uit je eigen netwerk of via streamingdiensten als Spotify, Qobiz, Amazon Music, Tidal en TuneIn. Bluetooth aptX HD, Apple AirPlay 2 en WiFi aanwezig voor het eenvoudig streamen van audio vanaf andere apparaten in huis.

De bediening vindt plaats middels touchscreen-display in combinatie met BluOS. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de IR-afstandbediening, de BluOS-app en zelfs spraakbediening middels de Google Assistent of Amazon Alexa. De NAD M33 biedt ook Dirac Live Room Correction, met vijf Dirac-geheugenprofielen voor elk een unieke ruimtemeting. De geïntegreerde versterker wordt geleverd met een precisiemicrofoon voor Dirac Live Room Correction-metingen.

Ook op het gebied van aansluitingen is de NAD M33 rijkelijk uitgerust. Je kunt kiezen uit digitale verbindingen via HDMI eARC, Ethernet, AES / EBU XLR, 2x optisch, 2x coaxiaal en USB. Daarnaast zijn er drie analoge ingangen, inclusief mm/mc-phono. Liefhebbers van hoofdtelefoons krijgen een discrete hoofdtelefoonversterker die ook om kan gaan met studiohoofdtelefoons met een hoge impedantie. Het achterpaneel bevat twee sets luidsprekeruitgangen die bi-wiring mogelijk maken en twee subwooferuitgangen met een volledig configureerbare digitale crossover.

Verder is de M33 voorzien van HybridDigital Purifi Eigentakt-versterkertechnologie met 200 Watt vermogen per kanaal, een 32-bit ESS Sabre DAC, volledige MQA-decodering en een aluminium behuizing. Tot slot wordt de M33 geleverd met twee MDC-slots die verdere uitbreiding mogelijk maken en de M33 is volledig compatibel met alle toonaangevende smart home-systemen van toonaangevende bedrijven zoals Crestron, Control4, Lutron, KNX en vele anderen.

Prijs en beschikbaarheid

Naar verwachting zal de NAD M33 leverbaar zijn vanaf maart 2020. Een officiële prijs is nog niet bekendgemaakt, maar we verwachten een prijs van rond de 5.000 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Maha
    21 januari, 2020 om 16:59

    Ik had graag eens het verschil gezien tussen een klasse D versterker en een “HybridDigital Purifi Eigentakt-versterkertechnologie”, of anders een vergelijk tussen een M10 en M33.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.