Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG toont oprolbare oled tv die van boven naar beneden uitrolt

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2020, 11:23 CategorieOled tv's

LG heeft tijdens CES 2020 weer een hoop nieuwigheden op het gebied van oled getoond. Naast een compleet nieuwe oled tv line-up voor dit jaar waarin ook een oprolbare oled tv te vinden is, liet de Zuid-Koreaanse fabrikant een prototype oled tv die van boven naar beneden uitrolt.

De oprolbare oled tv die LG in 2020 op de markt brengt gaat onder de naam RX. Dit model komt met een meubel waarin de televisie opgerold kan worden. Tijdens CES toonde LG echter ook een model dat omgekeerd werkt: een stellage aan het plafond waarin een scherm van boven naar beneden uitrolt. De collega’s van FlatPanelsHD waren aanwezig en maakten onderstaande video.

Vooralsnog gaat het om een prototype, maar ons lijkt dit de meest ideale oplossing voor diegenen die van zowel de voordelen van een projector als de voordelen van een televisie willen genieten. Dit jaar komt deze variant sowieso nog niet op de markt. We moeten het doen met de oprolbare RX-serie televisie, die naar alle waarschijnlijkheid zo’n 60.000 dollar gaat kosten. We kunnen dus wel concluderen dat oprolbare televisies de komende jaren nog niet met het stempel ‘betaalbaar’ zullen komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.