Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt oprolbare oled tv en 48-inch oled tv aan

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2020, 17:50 CategorieOled tv's

Wat LG volgende week tijdens CES 2020 gaat aankondigen is al bijna geen verrassing meer. De Zuid-Koreaanse fabrikant maakte eerder al bekend met in ieder geval vier nieuwe soundbars te komen, en vandaag is ook bekendgemaakt dat het bedrijf met een nieuwe oprolbare oled tv en een 48-inch oled tv komt.

Bekijk ook de complete LG 2020 oled tv line-up met alle specificaties en prijzen.

LG presenteert tijdens CES 2020 weer een hoop nieuwe producten, waaronder een oprolbare oled tv. Vorig jaar zagen we van LG al een oprolbare oled tv verschijnen, maar dit model heeft de markt vooralsnog niet bereikt. Dit jaar probeert de fabrikant het opnieuw maar nu met een model dat van boven naar beneden uitrolt. Net als vorig jaar gaat het om een 65-inch model, maar hoe deze televisie er precies uit gaat zien is vooralsnog onduidelijk. We verwachten echter dat het om hetzelfde principe als een scherm voor een projector gaat, waarbij het scherm van boven naar beneden uitgetrokken wordt wanneer je tv wilt kijken.

Daarnaast komt LG weer met een volledige oled tv line-up. We zien dit jaar de W-serie (Wallpaper-serie) weer terug, net als de C-serie met betaalbare modellen. Daar wordt dit jaar echter nog een 88-inch 8K-oled tv met een ingebouwd 11.2-kanaals audiosysteem aan toegevoegd, en LG brengt als eerste fabrikant een oled tv met een formaat van 48-inch op de markt. Tot slot kunnen we diverse innovaties op het gebied van oled verwachten, waaronder een transparante tv voor in vliegtuigen.

  • Delen:

Reacties

  1. W. van den Berg
    12 februari, 2020 om 17:56

    Wat is het verschil tussen cx en gx televisie?
    Wanneer komt de 48cx uit voor welke prijs?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.