Klipsch lanceert drie nieuwe soundbars met Dolby Atmos

03 januari 2020 1 Minuut 3 Reacties
Klipsch Bar 54

Klipsch komt tijdens CES 2020 met een vernieuwd aanbod soundbars. De audiofabrikant lanceert drie nieuwe modellen, waarvan twee voorzien van Dolby Atmos.

Ook zijn de soundbars gemaakt van hout en maken ze gebruik van de ‘horn-loaded technology’ van Klipsch.

Het topmodel voor 2020 is de Bar 54, met zoals de naam al doet vermoeden een afmeting van 54-inch. Dit is een 5.1.4-kanaals soundbarsysteem met 12-inch subwoofer en twee Surround 3 speakers. Deze set komt met WiFi, Apple AirPlay 2, Google Assistant en Amazon Alexa. Natuurlijk is ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS Virtual:X aanwezig, en ook kun je gebruikmaken van HDMI eARC. De adviesprijs van dit model komt in de VS op 1.499 dollar te liggen.

Een stapje lager zien we de Bar 48 terug. Dit is een 3.1-kanaals soundbar met 10-inch subwoofer, WiFi, Dolby Atmos en HDMI eARC. Deze soundbar krijgt een adviesprijs van 699 dollar mee. Je kunt er echter ook de Klipsch Surround 3 speakers bij aanschaffen voor een 5.1-kanaals ervaring. Tot slot is er de Bar 44 van Klipsch. Ook dit is een 3.1-kanaals model maar dan met een 8-inch subwoofer, Dolby Digital, HDMI ARC en een adviesprijs van 499 dollar. Ook aan dit model kun je de Klipsch Surround 3 speakers toevoegen.

Of en wanneer de nieuwe soundbars naar de Benelux komen is nog niet bekend.

Reacties (3)