Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert Boombox 2 draagbare luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2020, 16:13 CategorieLuidsprekers

JBL lanceert tijdens CES 2020 de Boombox 2. Deze draagbare luidspreker is voorzien van JBL Original Pro Sound dat volgens de fabrikant zelf moet zorgen voor krachtige bas, heldere middentonen en vloeiende hoge tonen.

JBL Boombox 2

De Boombox 2 is de sterkste en duurzaamste luidspreker in de JBL-line-up, speciaal ontwikkeld voor onderweg of tijdens een feestje. De luidspreker biedt wanneer volledig opgeladen 24 uur afspeeltijd en komt met een ingebouwde powerbank om je apparaten op te laden, zelfs tijdens het afspelen van muziek. Dankzij het waterdichte en duurzame ontwerp, kan de luidspreker door weer en wind bijna alles aan.

Muziek streamen gaan eenvoudig via bluetooth, waarmee meerdere apparaten verbonden kunnen worden. Sluit de draagbare luidspreker aan op andere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers om het geluid nog een stap verder te brengen. Het geluid wordt dan synchroon via alle speakers afgespeeld.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Boombox 2 is vanaf voorjaar 2020 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro. Er komt alleen een zwarte variant op de markt.


€ 378,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 379,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 395,20

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.