Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Jabra lanceert Elite 45h hoofdtelefoon met accuduur van 40 uur

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2020, 12:29 CategorieHoofdtelefoons

Jabra heeft tijdens CES 2020 twee nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd. Het bedrijf komt met de Jabra Elite Active 75T in-ears en de Elite 45h on-ears. Het laatstgenoemde model heeft een accuduur van 40 uur. Beide toestellen bieden vanaf het tweede kwartaal van 2020 ondersteuning voor Jabra MySound. Dit is een geautomatiseerde equalizer die zich aanpast aan de persoonlijke voorkeuren van de luisteraar. Dit werkt via een geluidstest die je zelf kunt doen.

De Jabra Elite 45h is een draadloze in-ear hoofdtelefoon die speciaal ontwikkeld is voor diegenen die hun hoofdtelefoon zo min mogelijk willen opladen. De headphone heeft namelijk een accuduur van 40 uur en kan binnen een kwartier tot 8 uur gebruik opgeladen worden. Daarnaast beschikt het model over 40mm drivers en twee microfoons die noise cancelling mogelijk maken en toegang geven tot spraakassistenten als Google Assistent en Siri. De Elite 45h weegt 170 gram en kost omgerekend zo’n 108 euro.

De Jabra Elite Active 75t is een in-ear hoofdtelefoon, voorzien van een accuduur van 7,5 uur. Je kunt de in-ears onderweg opladen met de charging case, die de accuduur in totaal verhoogd naar 28 uur. De Active 75t is speciaal voor sporters ontwikkeld en is dan ook bestand tegen stof en water. De in-ear hoofdtelefoon wordt in februari op de markt gebracht voor een prijs van omgerekend 215 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.