Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hama lanceert tv-stand met het design van een schildersezel

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2020, 12:11 CategorieAccessoires

Je tv hangen aan de wand of plaatsen op een tv-meubel is niet meer de enige mogelijkheid. We zien steeds meer oplossingen verschijnen waarmee de tv in een ruimte geplaatst kan worden, op een eigen, hoge standaard. Ook Hama gaat mee in deze trend en lanceert een tv-stand met het design van een schildersezel.

De nieuwe, vrijstaande tv-stand van Hama is discreet, minimalistisch en modern, aldus het bedrijf zelf. Hij kan in elke woonomgeving geïntegreerd worden, of de televisie nu onopvallend op de achtergrond blijft of een centraal punt is in de woning. Het stabiele driepootsframe van zwart gepoedercoat staal is geschikt voor flatscreens met een beeldschermgrootte van 94 tot 191 centimeter (37-inch – 75-inch) en kan tot 40 kilogram dragen. Antislip rubberen voetjes zorgen voor een stabiele grip en de geïntegreerde kabelclips zorgen ervoor dat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Dankzij de in hoogte verstelbare armen kan de televisie eenvoudige op de gewenste hoogte gezet worden.

Technische gegevens:

 • Afmetingen: 75 x 54 x 134 cm
 • Maximale belasting: 40 kg
 • VESA standaard:
  • 300 x 200 mm
  • 300 x 300 mm
  • 400 x 200 mm
  • 400 x 300 mm
  • 400 x 400 mm
  • 600 x 400 mm

De nieuwe schildersezel tv-standaard van Hama is per direct te koop voor een prijs van 149 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Dezwarteziel
  11 januari, 2020 om 8:55

  Mooie manier om van je oude tv af te komen als je vrouw eist dat er geen nieuwe komt voordat de oude kapot is

 2. L
  19 januari, 2020 om 20:08

  Waar is deze standaard te koop op de Hama site kun je hem niet kopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.