Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Stadia moet in 2020 120 games gaan krijgen

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2020, 9:24 CategorieGaming

Google heeft laten weten dat het de bedoeling is dat er in het aankomende jaar meer dan 120 games verschijnen voor Google Stadia. Waarschijnlijk zullen dat voornamelijk spellen zijn die andere consoles en de pc al gehad hebben, door de komst van gameabonnementen als Uplay+ van speluitgever Ubisoft.

Meer dan 120 games voor Google Stadia

Daarnaast zijn er eerder al een handjevol spellen geteased voor het platform, waaronder The Elder Scrolls Online, Doom en The Crew 2. In de eerste helft van het jaar mogen we zeker tien games verwachten die we straks exclusief op Google Stadia kunnen spelen. Het gaat dan wel om een beperkte exclusiviteit, aangezien die spellen later ook naar andere platformen komen. Partners van de zoekmachinegigant zullen de plannen voor de spellen binnenkort onthullen.

In het eerste kwartaal van 2020 – de maanden januari tot en met maart – krijgt Google Stadia vier belangrijke toevoegingen. Alle vier de opties zijn eerder aangekondigd. Ook zijn dit mogelijkheden waar gamers om gevraagd hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan draadloos kunnen gamen met de Stadia-controller wanneer je op een pc speelt. Ook krijgt de Google Assistent een grotere rol.

Stadia voor de Chrome-browser krijgt de meeste updates. Zo moeten gamers straks in staat zijn te gamen in 4K. Alle hierboven genoemde opties zijn tot op heden alleen beschikbaar voor mensen die de gamestreamingdienst gebruiken op een Chromecast Ultra.

Er wordt echter geen woord gerept over extra ondersteuning voor smartphones. Ondertussen lijkt het erop dat Google Stadia naar meer smartphones komt, omdat Google de dienst ook test op non-Pixel-smartphones.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.