Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Soundbar van Denon en trends van de CES

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2020, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we naar een slanke en betaalbare soundbar van Denon en kijken we naar de trends op het gebied van home cinema van de CES 2020.

Review: Denon DHT-S216 – prima prijs voor prima soundbar

De Denon DHT-S216 is een slanke soundbar zonder subwoofer, maar met genoeg opties waardoor die toch interessant kan zijn. Bovendien betaal je ook niet de hoofdprijs voor de speaker. De DHT-S216 heeft namelijk een adviesverkoopprijs van 219 euro. Wesley vertelt je meer over deze soundbar in de review van de Denon DHT-S216.

CES 2020: welke trends zien we op het gebied van tv?

CES 2020 bracht alweer heel wat beeldnieuws, maar welke trends zijn er nu echt belangrijk? Welke vernieuwingen hebben echt nut? We bespreken de belangrijkste aankondigingen en geven er wat duiding bij. Lees er alles over in dit artikel.

Workshops en interviews op CES: Wat zijn de belangrijkste bevindingen?

Tijdens CES is er niet alleen de beurs. Fabrikanten geven ook vaak workshops of interviews waar we meer details krijgen over de nieuwste producten. Wat waren onze belangrijkste bevindingen na al die ontmoetingen? Lees het verslag van Eric in Workshops en interviews op CES.

WiSA komt van de grond: Draadloos alternatief voor de luidsprekerkabel

Spreek over ‘draadloos’ en de meeste mensen denken spontaan aan streaming via WiFi of Bluetooth. De WiSA-standaard wil echter korte metten maken met die andere lastige snoeren in de kamer: de luidsprekerkabels. Jamie vertelt je er alles over in WiSA komt van de grond.

Terug naar fabrieksinstellingen: Google Home, Nest Mini en Nest Hub

Soms is het handig om de slimme speakers van Google terug te brengen naar de fabrieksinstellingen (zoals je hem dus in huis gehaald hebt). In dit artikel leggen we je per speaker uit hoe het werkt, zodat je na een simpele handeling een speaker hebt die zo goed als nieuw is. Lees het in Terug naar fabrieksinstellingen: Google Home, Nest Mini en Nest Hub.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.