Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Derde seizoen van Westworld te zien vanaf 15 maart op HBO

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2020, 10:07 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van de puzzelachtige serie Westworld vanaf 15 maart te zien is op de betaalzender. De releasedatum is samen met een nieuwe teaser gepresenteerd, die een aantal onheilspellende momenten voor de toekomst bevat.

Derde seizoen van Westworld

Zo zien we de impeachment van de 45ste president van de Verenigde Staten, breekt er een nieuwe burgeroorlog uit in Rusland, zijn er verschillende ecologische rampen over heel de wereld en zijn er nog meer voorvallen die op een gegeven moment samenkomen en een gigantisch bal aan problemen vormen. De maker van de show, Jonathan Nolan, heeft eerder al laten weten dat hij zich voor dit nieuwe seizoen flink heeft laten inspireren door Blade Runner, van Ridley Scott, waardoor het dus niet gek is dat we met zo’n dystopische toekomst te maken gaan krijgen.

Daarnaast wil Nolan met zijn team een versie van een dystopische samenleving presenteren die kijkers nog niet eerder gezien hebben. Hoe dat er precies uit komt te zien, is nu nog niet helemaal duidelijk natuurlijk. En de teaser doet niet meer dan waar die voor bedoeld is. Echte antwoorden krijgen we pas wanneer de serie terugkeert bij HBO, maar in de tussentijd kunnen we ongetwijfeld nog een trailer verwachten waar het één en ander in verduidelijkt wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.