Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #238

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Bojack Horseman.

Bojack Horseman (zes seizoenen)

Bojack Horseman is een serie over een paard. Dat klinkt al vreemd genoeg. Het is een animatieserie over een wereld waarin mensen en dieren samen leven en kunnen communiceren (en meer), met in de hoofdrol de eerdergenoemde Horseman. Hij was een kinderster in een populaire televisieserie in de jaren negentig en is sindsdien depressief. Hij worstel met het leven en iedere keer wanneer hij een beetje geluk vindt, wordt het ook weer van hem afgenomen. Het einde van het zesde seizoen staat nu online bij Netflix.

Night on Earth (2020)

Als je een abonnement hebt op Disney+ dan kun je genieten van allerlei documentaires die National Geographic Channel de afgelopen jaren gemaakt heeft. Liefhebbers van de natuurlijk ook bij Netflix terecht voor bijvoorbeeld Our Planet, dat sinds april 2019 op de videostreamingdienst staat. Nu komt daar ook Night on Earth bij. De documentaire geeft het kijkje in het nachtleven van verschillende dieren en doet dat in zes verschillende afleveringen. De documentaire is gemaakt met het team achter Planet Earth II.

Ragnarok (één seizoen)

Ragnarok moet een verse blik werden op Noorse mythologieën. De serie speelt zich af in het fictieve dorp Edda, dat omringd wordt door de natuur. Dat ziet er natuurlijk mooi uit, maar het biedt ook enkele gevaren aan waar stadse mensen niet snel mee te maken krijgen. In het dorp wonen vijf jonge mensen, Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry, die er allemaal geheimen op nahouden. Zij zien de natuur om zich heen veranderen: de ijskappen smelten, de stortbuien worden heftiger en de winters worden warmer. Kunnen zij er iets tegen doen?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.