Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #237

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer nieuwe seizoen van Sabrina.

Chilling Adventures of Sabrina (drie seizoenen)

Vanaf deze week kun je verdergaan met de serie The Chilling Adventures of Sabrina. Wellicht herken je de naam uit een serie die enkele jaren geleden te zien was: Sabrina the Teenage Witch. Hoewel het bronmateriaal en de naam hetzelfde is, zal deze serie veel duisterder zijn dan zijn voorganger. Occulte bedoelingen, hekserij en meer zul je aantreffen in deze nieuwe serie, waarvan het nieuwe seizoen nu beschikbaar is op Netflix. Aanrader voor Riverdale-fans, aangezien dezelfde makers achter deze recente serie zitten.

DC’s Legends of Tomorrow (begin vijfde seizoen)

De serie DC’s Legends of Tomorrow is waarschijnlijk de leukste en meest ondergewaardeerde superheldenserie van dit moment. In deze serie kom je een groep helden en schurken tegen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben, maar wel samen de wereld (en tijd zoals we dat kennen) moeten redden van allerlei superschurken (die ook door de tijd kunnen reizen en dat soort dingen). Ondertussen heeft antiheld Constantine zich ook toegevoegd aan de cast, waardoor we ook geregeld te maken krijgen met magische wezens en elementen.

The Ranch (laatste seizoen)

Vanaf vandaag staat ook het zevende deel van de komedieserie The Ranch op Netflix. In de hoofdrollen spelen Ashton Kutcher en Danny Masterson, die elkaar al eerder tegenkwamen in That 70’s Show. Kutcher speelt de rol van iemand die veel tijd en geld heeft gestopt in z’n gefaalde sportcarrière, waardoor terugkeert naar de ranch van z’n familie. Echter, zijn broer, gespeeld door Masterson, en vader, nemen de man niet met open armen terug. Dat zorgt al snel voor irritaties, misverstanden en natuurlijk een hoop komische momenten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.