Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #236

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Ares.

Hip-Hop Evolution (vier seizoenen)

Hip-Hop Evolution is een populaire documentaireserie die ingaat op de rijke geschiedenis van dit populaire muziekgenre. De makers interviewen verschillende rappers en muziekmakers om de kijker een beeld te geven van de rijke geschiedenis. Ook gaat de serie in op wat hip-hop nu is. Er zijn interviews gehouden met onder meer DJ Kool Herc, Coke La Rock, Grandmaster Flash and The Furious Five, Fab Five Freddy, Marley Marl, Afrika Bambaataa, Kool Moe Dee, Kurtis Blow, Doug E. Fresh, Whodini, Warp 9, DJ Hollywood en Spoonie Gee.

Grace & Frankie (zes seizoenen)

Grace and Frankie is lekker vlot, vaak oppervlakkig, maar ergens toch wel herkenbaar (ook al zou je niet snel een bejaarde vrouw zijn die haar man met een andere man ziet trouwen). Marta Kauffman heeft gewerkt aan series als Friends, terwijl Howard J. Morris het beste bekendstaat om z’n werk aan de komedieseries According to Jim en My Wife and Kids. Dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten, mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen. Is dat niet het geval, dan kun je nu zes seizoen bekijken op Netflix.

Ares (één seizoen)

Ares is een Nederlandse Netflix Original-serie die gaat over een geheim studentengenootschap. In deze psychologische horrorserie maken we kennis met vrienden Rosa en Jacob, die uitgenodigd worden onderdeel uit te maken van die genootschap in het hart van Amsterdam. Ondanks het feit dat de vrienden genieten van allerlei voordelen die de club kan aanbieden, ontdekken ze ook snel dat er allerlei (demonische) geheimen schuilen. Dat heeft uiteraard gevolgen; er hangt een prijskaartje aan leven als elite.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.