Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #235

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2020, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Titans.

Titans (twee seizoenen)

Mensen die zich in Amerika hebben aangemeld voor de nieuwste streamingdienst can DC Comics hebben het tweede seizoen al in z’n geheel kunnen zien, maar wij in Europa kunnen er nu pas aan beginnen, die van Titans. In deze serie staan enkele superhelden en antihelden centraal, zoals Robin (de sidekick van Batman), Starfire, Beast Boy en Raven. Ook komen er andere superhelden aan bod, zoals Hawk & Dawn en Wonder Girl. In de serie nemen de superhelden het op tegen verschillende vijanden, waaronder Deathstroke.

Vikings (vijf seizoenen)

De serie Vikings is een historische dramaserie die oorspronkelijk gemaakt werd voor de zender History. Nu staan de eerste vijf seizoenen ook op Netflix. De serie focust zich op de beginperiode van de Vikingen, ergens in de negende eeuw. Elk jaar wordt er een groep mannen op rooftocht gestuurd naar het oosten door een jarl (de gekozen hoofdman). Wanneer boer Ragnar echter hoort over grote schatten die in het westen liggen, wil hij de andere kant ook wel eens verkennen. De jarl is het helaas niet met de plannen de van de boer eens.

Dracula (één seizoen)

De makers van de Britse serie Sherlock hebben gewerkt aan een nieuwe serie voor de BBC, namelijk Dracula. Het eerste seizoen daarvan staat nu in z’n geheel (alle drie de afleveringen) op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Brak Stoker en volgt Dracula vanaf zijn beginjaren. We zien hem opgroeien in Oost-Europa en het opnemen tegen de nakomelingen van Van Helsing. Het moet ook een moderne take zijn op het klassieke verhaal, eentje die de kwetsbaarheden van Dracula aan het licht brengt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.